Sunday, October 25, 2009

Along's Turn

Assalamualaikum.
huhu,minggu ni Ain balik JB lg walaupun minggu lepas dah balik.this week,kami semua berkumpul,dr along smpai adik.
smlm along belanja kami mkn ka Stulang.yela,this time turn along plak yg belanja kami cuz dpt gajikan.kira along ank ke3 yg belanja mkn mcm ni.b4 ni,Ain & Boboy dah.skrg ni tunggu turn uda,kakak n adik.lepas mkn kat Stulang,kami jln2 kat uptown(depan CS).saja tgk2 gelagat manusia.best la cuz dh lama kot tak jln2 ngan family smpai tgh mlm.hahah:) jb skrg ngah bz.yela,dgn iskandar open,WPI n etc.tgk JB yg kian maju ni,bangga jugak la Ain jd ank JB.
esok dah nak balik S.Alam balik.minggu depan dah start imtihan.doakan la Ain dpt buat,result ok & boleh la Ain ambil 3 papers sem depan.amiiin,insyaAllah.doa n restu ibu ayh sgt Enah harapkan..
harap kegembiraan & kebahgiaan kami berkekalan hingga ke akhirnya.
kat uptown(sg seget)
samakan muka ibu ngan Boboy!!