Tuesday, December 22, 2009

Family Matters

Salam 'alaik..

skrg Ain ngah cuti sem.adalah dlm 2 minggu.haish,kejap gila.tak abes penat exam lagi.isnin minggu lepas Ainnye last paper.exam yg lepas,pergh!!gilerr susah.sume papers plak tu.tak brani Ain nak kate pape.so,nampak gaye tak dpt la Ain nak abeskan study next year.sbb next sem cm mls je nak amek 3 papers.2 pon cukopla.biarla lmbt,asal sumenye slamat.

sabtu ari tu,kami(1 family) gi water world melaka.akhirnye ayh bwk gak kami jln2.kalo tak,merajok memanjang la kami.best gak la wlaupon ujan lebat time tu.rase cm nak cancel je masuk water world,tukar masuk safari.tp adik2 nak main air gak.so,masuk gak la dlm water world.hua3x,sume benda Ain main (kak long,Ain,boboy & farah.uda & adik tak join cuz dh penat).inner tube,family & body slide pon Ain terjah)paling best body slide cuz extreme woo.best giler.tp tak bestnye,Ayh tak join cuz teman Ibu jage barang.




erm,sabtu ni insyaAllah kak ya tunang.Ain doakan sumenye selamat.kalau ade was2 di hati,harap kak ya fikir2 kan la balik.ape2 pon,semoga kak ya temu kebahgiaan yg kak ya cari.amiiin.