Posts

Showing posts from December, 2010

Liverpool (day 1)

Alhamdulillah,selamat sampai juga saya di bumi Anfield ini.
flight dr Dublin dgn menaiki Ryanair pada jam 18.40 & selamat tiba di Liverpool John Lennon Airport jam 19.30.sebenarnya,Dublin & Liverpool dekat saja.tp disebabkan bumi Ireland adalah sebuah pulau,so kenalah naik kapal terbang atau ferry (naik ferry lama.tp insyaAllah,next time akan menaiki ferry pula)
smlm kami (Ain,Fatein & Ad) bershopping sakan. harga barang2 di sini lebih murah dr di Dublin.stress gila bila fikir hidup di Dublin (nak kena pindah UK ni..hahha:P)
adalah sikit hadiah telah ku belikan utk sedara mara di Malaysia.
ayah:barang2 Liverpool FC
boboy:buku gitar
farah:boots
adik:playdoh
sakinah:baju2
sebenarnya,nak belikan ibu perfume,tp tak tau pula ibu suka perfume apa (anak apakah saya ini?).paris hilton,hillary duff,ck & etc?no ideas.takpe la,nnt enah try cari bag Zara yg mummy nak tu ok.tp design yg mcm mana?haisy,nampak sgt la saya ni bukan jenis ladies-like.perfume tak pernah pakai,bag pun tak tau nak…

Favourite Songs

Image
Pengabdi CintaMu




Subhanak




Curang

CASIO Baby-G

Alhamdulillah, hari ini selamat sudah membeli Baby baru. Beli pun sbb nak dpt smgt baru utk exam (poyo jek). Dgn harga Euro39.78, Baby pink telah menjadi milikku.sayang Baby baru.Baby lama pun,saya syg juga.2-2 pun saya sayang.heheheh :)
Masuk Baby baru ni, spjg saya hidup, ini Baby yg ke 6.semuanya jenama yg sama cuz saya suka jenama ini.4 drpdnya kaler PINK (kwn2 saya semua ckp saya ni nampak je mcm ganas *tomboi*, tp dalaman keperempuanan.cis!)