Posts

Showing posts from October, 2011

Tioman Island

Image
Last minute plan utk pergi holiday akhirnya berjaya juga dilaksanakan.haha :] sgt kelakar ok.sebenarnya,Ain saja je tanya ayah, sama ada dia nak cuti 24,25 Oct or 27,28 Oct.Ayah jawab 27,28 Oct ayah tak boleh cuti cuz busy sgt dgn lawatan MB (ye la,nak PRU kan.baru la MB nak tunjuk muka pada rakyat.kah3x jahat sungguh aku ;P).Ayah tanya nak buat apa,pergi mana?Dan2x la anak dia yg selalu nak berjalan ni usulkan untuk pergi bercuti ke pulau.Yang sangat2 memeranjatkan kami pada waktu maghrib itu adalah bila ayah jawab 'OK.NAK PERGI MCM MANA?ADA AGENT KE?'.rasa mcm terbang ke langit ke 2 je (melampau la sangat kan kalau ckp sampai langit ke 7), ye la, ayah dah la susah sangat nak amek cuti.Tiba2 je dia setuju dengan sekali usul.hahaha :P

So,dgn berbudgetkan sedikit wang,kami sekeluarga selamat bercuti bersama2 kecuali kak long sbb dia jumpa suami dia kat KL.

24-26 Oct 2011,kami bersuka ria seenak2nya di sana.Tapi lepas ni,kami cadang nak 'puasa' dari naik boat dalam 6 bul…