Sunday, November 15, 2009

HTAR,Klang

Assalamualaikum...
hohoh,cerita menarik minggu ni?pasal mata ni je la.mula2 juz pergi Pusat Kesihatan UiTM.tp Dr kat situ forward kes Ain ke HTAR,Klang.so,jumaat lepas (13Nov09) Ain pergi klinik pakar mata HTAR.Dr tu plak suruh dtg lagi hari ni (15Nov09).tadi dah pergi,Dr suruh dtg lagi selasa depan (17Nov09)...aih,ponat den nak ulang-alik klang-s.alam ni..bukannya ada keta pun.tadi pun,Fir yg hantarkan.sian adik ipar Ain tu..hahah=) psl mata ni,Dr kata infection.tp after pkai antibiotik pun,tak kurang2 lagi.tu yg Dr suro dtg balik,takut dia merebak plak.ibu ayh plak ckp kalau ade next appointment,tak payah pergi lagi.nnt ibu ayh terus bwk kes ni ke JB.risau sungguh ibu ayh kat Ain..takut anak dia buta kot.:) kwn2 doakan mata Ain ni takde pape la ye!!