Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari Ibu&Emak ~

بسم الله الرحمن الرحم

HAPPY MUMMY'S DAY~


masalah~ mcm mana nak ckp ni? segannya!!   Ain ni bukan la seorg perempuan yg terserlah keperempuanannya a.k.a ladies-like, yg otaknya puitis,pandai berkata2.
Ain adalah seorg perempuan yg terlihat di dalam dirinya, ke'jantan'an yg terpendam,'kasar' baik dari segi perlakuannya,mahupun dalam tutur katanya.*ayah pun panggil Ain ni,anak jantan dia ok*. so, Ain sgt la susah nak ckp I love You pada org walaupun pada family sendiri.cuma kalau time gila dia dtg, baru Ain boleh ucap berkataan keramat tu.phew~

so,first of all, Ain nak minta maaf kpd ibu sbb Ain tidak punya apa utk diberikan sempena hari ibu ini.dedicate lagu?erm....nak dedicate lagu kat FB ibu, tapi mcm tak best la pulak cuz semua lagu utk ibu mesti sedih,& mesti berkisahkan ibu yg telah meninggal dunia.so, nnt la Enah cari lagu yg sesuai ye ibu.

sempena Hari Ibu tahun ni, Enah hanya mampu beri ibu sekeping kad yg kiut-miut (pd Enah la.nnt ibu dpt,ibu tgk la kiut ke tak ye).




& lupakan juga, Ain nak ucapkan Selamat Hari Emak kepada arwah emak Ain yg telah aman di dunia barunya itu, Pn Hjh Ramlah binti Slamat.
Emak,terima kasih utk segala2nya.Emak,selagi Enah hidup, waras, Enah tak akan lupa Emak sampai bila2.



kepada ibu, emak yg sgt Enah cintai,sayangi,kasihi,puja-puji, di sini Enah nak beritahu yg ENAH SGT2 CINTA KALIAN SELAMANYA~, INSYAALLAH!!

salam sayang dari Dublin,
-kak Angah a.k.a Enah-

No comments:

Post a Comment